A part de l'escola, també hi ha el Club Volàger que malgrat tenir el mateix nom que l'escola no te res a veure en les activitats d'aquesta. El Club el formen el pilots que ja volen pel seu compte.

El Club Volager es una entitat esportiva sense ànim de lucre, registrat a la Federació Aèria Catalana i al registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya amb el nº 07780 i amb el codi de identificació fiscal nº: G25320805. Per tant el Club no te cap activitat comercial, la única funció es la de tramitar les llicencies federatives. Si hi ha informació en aquesta web només es per facilitar les dades als possibles alumnes de l’escola perquè puguin tramitar la seva llicencia federativa.

En l'apartat de parapent, ha quedat varies vegades Campió d'Espanya per Clubs, o sigui que hi ha pilots de molt alt nivell.

En l'apartat de paramotor, els pilots no estàn tan abocats a la competició, aquests és dediquen mes a volar per plaer i fer activitats més ludiques, com sortides a diferents llocs, rutes, la Trobada anual al Camp de Verdú, etc.

El Club Volàger està a la vostra disposició per tramitar llicències o fer d’interlocutor amb la Federació Aèria de Catalunya. Per anar a volar quan ja hagueu superat l’aprenentatge, per fer alguna trobadeta gastronómico-voladora etc.

Al Blog del Club podeu veure vídeos e informació de les activitats del Club.


Preus i cobertures de les llicencies de La FAC (Federació Aèr ia Catalana) pel 2022

Llicència mensual: 87€

Llicència trimestral: 97 €

Llicencia semestral: 107€

Licencia anual 165 € (Anys naturals, de 1 de gener a 31 de desembre)

La quota del Club 10,00 € ja els ingressareu quant estigui operatiu el compte del club.

Per demanar la llicencia cal fer transferencia al Compte Corrent Banc Sabadell de la Federació Aèria Catalana

ES89 0081 0041 9000 0166 3776

Despres envieu per whatsapp el reguard al: 639 30 57 57

La llicència us aporta una assegurança de RC i una cobertura mèdica en cas d’accident. Si voleu més informació poseu-vos en contacte amb el Club.

En cas d'accident (vostre o d'algún company) aviseu el més aviat possible al secretari en funcions, Toni Arqué 657596256 o a la Federació 934575328 (anoteu aquests telèfons i porteu-los sempre al damunt)

Per ser soci del Club cal que ens envieu aquestes dades:

Un cop hagueu fet l’ingrés podeu enviar les vostres dades a: clubvolager@hotmail.com